Diumenge 26 de juny 09:00

Mapa Veure Aquí

3 hores de duració

11/15 places

Només queden 04 places

Etnobotànica, aprèn sobre plantes silvestres

Valoració d'Activitat

5 / 5

Dificultat d'Activitat

1 / 5

Medalla de l'activitat

Sortida etnobotànica per a tots els públics, on aprendrem a identificar, recol·lectar i com usar les espècies vegetals silvestres del parc de la Draga, recomanat portar utensilis per a fotografiar i prendre anotacions, aigua i alguna cosa per a picar si ens entra gana de tant parlar d’usos culinaris.

L’activitat transcorre dins del parc de la Draga a Banyoles on el nostre Sherpa Roger ens introduirà en el món de les plantes i espècies. Descobrirem com al costat de casa podem trobar una gran varietat d’espècies i plantes que poden servir per tot el que puguis imaginar.

Abans aquests coneixements eren bàsics per a sobreviure, ara, acostumats als medicaments i a altres solucions hem oblidat per complet que la millor cura és la que ens ofereix la naturalesa. Amb aquesta activitat podrem introduir-nos en aquest món i descobrir que gairebé totes les plantes tenen propietats que ens ajuden.

En l’activitat aprendrem a reconèixer algunes espècies, tractar algunes espècies per al seu ús mèdic, identificar plantes comestibles i algunes de les receptes que es poden elaborar.

Si abans de 48h de l’activitat no has rebut cap correu (comprovar la carpeta de spam) contacta amb nosaltres.

Apunta’t

Reserva

Material Necessari

– Aigua gran i esmorzar (fruita, fruita seca, entrepà, etc.).

– Roba i calçat còmoda.

– Recomanat portar utensilis per a fotografiar i per prendre apunts.

Creador de l’Activitat

0 Comments