Sobre nosaltres

Qui som?

La intenció d’aquesta web és:

   • Crear una comunitat on es comparteixin els llocs més sorprenents i bonics de la naturalesa.
   • No deixar perdre el coneixement, les ganes d’aventures i de descobrir noves zones a través d’un dels nostres Sherpas.
   • Ensenyar a cuidar el medi ambient i a gaudir d’ell.
   • Donar la possibilitat als Sherpas de viure fent el que més els agrada.

Compartir és viure i aquesta és la idea principal que volem inculcar als nostres Sherpas perquè, conjuntament, puguem gaudir de l’aventura.

 

El nostre objectiu és fomentar l’interès per la naturalesa, tot educant a preservar-la i a mantenir-la neta; i la millor forma de fer-ho és mostrant la gran bellesa de les nostres terres. A través de la nostra web, volem oferir a la societat diverses activitats socials totalment gratuïtes on es potenciï aquest respecte i educació cap a la terra. A més, vetllarem perquè els nostres Sherpas representin aquests valors i els comparteixin amb vosaltres.

Excel·lència

A través del nostre sistema de medalles assegurem que els millors Sherpas siguin premiats. 

Aventura

Gran varietat d’activitats per a totes les edats i en tots els àmbits.

Experiència

Experiències extraordinàries en indrets inhòspits difícils de conèixer.

Founder:

Àlex Camps Prat

Creador de la iniciativa i CEO de FreeAdventour. L’Àlex té experiència en el món emprenedor des que va començar a estudiar economia a la Universitat de Girona. Guanyador del 1r premi Startup Weekend Girona 2015.  Des de petit sempre li havia interessat la natura i la va redescobrir als 25 anys. Amant de l’aventura i dels esports a l’aire lliure, Sherpa en els moments lliures, sempre buscant idees noves.

“Només tu pots decidir què fer amb el temps que se t’ha donat.” J. R. R. Tolkien.

Designer:

Anna Camps Prat

Dissenyadora del logotip, campanyes publicitàries i community manager. L’Anna té experiència en el món del disseny en diferents empreses. Ha creat diverses imatges corporatives com Sterrium, 13 de Abril i Alba Gil. Ha estudiat a l’escola d’art d’Olot i a ESDAP Catalunya. Amant del minimalisme i de les coses ben fetes. La creativitat és el seu motor.

“La creativitat és la intel·ligència divertint-se.” Winston Churchill

Vols donar suport al projecte?

Aporta el teu granet de sorra!

Si t’agrada el projecte i vols donar suport al creixement d’aquest, t’animem a realitzar qualsevol tipus de donació. Creiem en la força de la comunitat i, per això, qualsevol aportació, per petita que sembli, suma per a un bé major. Ajuda’ns per arribar a més llocs, fer més activitats socials i seguir donant visibilitat a aquest projecte. 

Àlex Camps Prat
Founder