Publicitat KM0

Qui som?

Nosaltres som FreeAdventour, fem activitats en la natura per la zona de Girona i Barcelona on persones del territori t’ensenyen els seus llocs favorits. Les nostres activitats funcionen com els free tours, valoren ells que ha valgut l’experiència. Tots els nostres Sherpas (els hem denominat així perquè no tots són guies de muntanya) comparteixen els valors que volem transmetre amb l’empresa. Ja portem més dos anys funcionant i depèn bastant de l’activitat, però de mitjana solem tenir unes 13-16 persones per activitat, sent el màxim 25 persones i el mínim perquè és faci l’activitat 5 persones. Si teniu algun un altre dubte sobre l’empresa, estarem encantats de resoldre’ls 😊.

 

Què t’oferim?

És crucial tenir presència en el lloc on el teu establiment està situat. Els participants en les nostres activitats són potencials clients interessats en experiències locals (la majoria de clients tenen entre els 35 i 70 anys). Junts, podem enfortir la comunitat local, augmentar la visibilitat del vostra establiment i oferir als participants una experiència enriquidora i memorable a la regió. Quina millor publicitat que et recomani la persona que t’acaba d’acompanyar per una ruta a la muntanya i que és de la zona.

 

Benèfics per al negoci?

  • Visibilitat a través de la nostra web i xarxes socials amb una petita descripció del que feu (més de 2.000 seguidors entre Facebook i Instagram i més de 9.000 visites en el mes en la nostra web).
  • Recomanació directa dels nostres Sherpas als clients potencials prop del teu negoci (en finalitzar l’activitat els hi recomanarà el vostra local, comentarà on esteu situats i si oferiu algun tipus de promoció).
  • Oportunitat de ser un punt destacat en el mapa de les nostres rutes (tant a la web com les xarxes socials, dins de la publicació de l’activitat, apareixereu com a negoci destacat amb una breu explicació).
  • Augment de nous clients interessats en experiències locals (els assistents ens pregunten per productes, restaurants i activitats on poder anar en finalitzar l’activitat i nosaltres els recomanarem el teu establiment).
  • Incloure una descripció del que oferiu amb un enllaç a la vostra web en el correu informatiu que enviem uns dies abans de l’activitat als participants que han fet la reserva amb nosaltres.

 

Excursiones al lado de tu negocio

A prop del teu negoci

Excursions en pobles i ciutats de les províncies de Girona i Barcelona.

Clientes al lado de tu negocio

Públic objectiu

Grups de 15 persones de mitjana, amb client d’entre 35 i 65 anys.

Recomendaciones

Economia circular

Els nostres clients estan interessats a conèixer la zona.

Publicitat Km0

Per activitat

Lot de publicitat amb la publicació en xarxes socials i la web amb descripció i ubicació del local en el mapa, recomanacions en l’excursió i en el correu als assistents. Opció d’oferir un ganxo per al client. Text descriptiu amb el número de reserva o pàgina web.

 

 

Preu: 15 € + IVA

 

Aquest preu aplica per una de les activitats. També comentem que nosaltres NO podem assegurar que vingui algun dels nostres clients a l’establiment i que a més, en cas de pluja, es podria suspendre l’activitat. Aquest pagament es faria per la publicitat que donem.

Publicidad KM0
Publicidad Km0 PLUS con FreeAdventour

Publicitat Km0 PLUS

Per zona

Totes les activitats que s’anessin a fer en la zona, es publicitarà en elles.

Pròximament