Dissabte 18 de maig 08:30 am

Mapa Veure Aquí

4-5 hores de duració

09/15 places

Només queden 06 places.

Viladrau i el bosc dels castanyers centenaris

Valoració d'Activitat

5 / 5

Dificultat d'Activitat

2 / 5

Medalla de l'activitat

🌲 Embarca’t en la ruta circular Viladrau i el bosc dels castanyers centenaris que et portarà als racons més encantadors de Viladrau mentre gaudim dels colors de la primavera 🥾.

🌰 Recorrerem la Riera Major i visitarem l’ermita de l’Erola. Seguint el curs d’aquesta riera, ens endinsarem a la muntanya per a descobrir el màgic bosc de castanyers centenaris. Aquí, cada castanyer és com una obra d’art en un museu natural, amb formes sorprenents que et deixaran bocabadat 🎨.

🌳 La ruta comença a Viladrau, seguint el camí de la riera major cap a l’ermita de l’Erola. Des d’allí, ens endinsarem en el bosc a través d’una petita sendera que remunta la riera de l’Erola fins al bosc dels castanyers. Aquí, farem una breu explicació sobre aquests arbres 🍁.

🚶‍♂️ Des del punt més alt del bosc, emprendrem el descens, passant pel Mas del Pujol de Muntanya abans de tornar a Viladrau 🌰.

 

 

🍽️ Descobreix el Restaurant La Solana i gaudeix d’un menjar amb cuina casolana i tradicional catalana després de l’excursió! En finalitzar l’activitat, al costat tindrem el lloc ideal per fer un bon dinar i recarregar energia ✨. Important reservar amb antelació en el telèfon 634712477, ja que s’omple els dissabtes i diumenges.
Comenta que vens de FreeAdventour i t’emportaràs un xarrup de la casa amb el dinar 🥃.

🚶‍♂️ El Sherpa serà Xavier Fabregat, un autèntic habitant de Viladrau, compartirà la seva passió per aquesta terra amb tu. Prepara’t per a una experiència única. ☯🌄.

L’excursió Viladrau i el bosc dels castanyers centenaris és una ruta circular d’11 km amb 500 m de desnivell positiu i 500 m desnivell negatiu. L’activitat té una durada de 4 – 5 hores, l’hora de finalització aproximada és a les 13.00. La durada de l’activitat inclou parades per a esmorzar, fer fotos, les explicacions i la caminada 💪.

Si vols compartir cotxe, podeu fer servir l’apartat de comentaris, poseu la informació més rellevant (punt des d’on sortiu, nombre de seients, telèfon, etc.). Compartir cotxe a part de ser més ecològic i millor per al planeta, és una manera de compartir despeses. (FreeAdventour no es pot involucrar per protecció de dades) 🚗.

Si abans de 24h de l’activitat no has rebut cap correu (comprovar la carpeta de spam) contacta amb nosaltres 📩.

Si vols veure altres activitats a la natura, pots tornar a l’inici 🔙.

Apunta’t

Reserva

Material Necessari

– Aigua gran (1 l mínim) i esmorzar (fruita, fruits secs, entrepà, etc.).

– Roba còmoda, calçat de muntanya (millor de canya alta) i abric.

– Capelina/paravents (recomanable en la muntanya).

– Guants de jardí per a recollir castanyes sense punxar-se.

– Farmaciola (opcional).

Creador de l’Activitat

2 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *