Diumenge 04 de setembre 09:30 am

Mapa Veure Aquí

3 hores de duració

15/15 places

No hi ha places disponibles.

Aprèn sobre plantes silvestres a Girona

Valoració d'Activitat

5 / 5

Dificultat d'Activitat

1 / 5

Medalla de l'activitat

Sortida etnobotànica per a tots els públics, on aprendrem a identificar, recol·lectar i com usar les espècies vegetals silvestres en la zona de la Devesa, recomanat portar utensilis per a fotografiar i prendre anotacions, aigua i alguna cosa per a picar si ens entra gana de tant parlar d’usos culinaris.

L’activitat transcorre dins de la ciutat de Girona on el nostre Sherpa Roger ens introduirà en el món de les plantes i espècies. Descobrirem com al costat de casa podem trobar una gran varietat d’espècies i plantes que poden servir per tot el que puguis imaginar.

Abans aquests coneixements eren bàsics per a sobreviure, ara, acostumats als medicaments i a altres solucions hem oblidat per complet que la millor cura és la que ens ofereix la naturalesa. Amb aquesta activitat podrem introduir-nos en aquest món i descobrir que gairebé totes les plantes tenen propietats que ens ajuden.

En l’activitat aprendrem a reconèixer algunes espècies, tractar algunes espècies per al seu ús mèdic, identificar plantes comestibles i algunes de les receptes que es poden elaborar.

Si abans de 24h de l’activitat no has rebut cap correu (comprovar la carpeta de spam) contacta amb nosaltres.

Apunta’t

Reserva

Material Necessari

– Aigua gran i esmorzar (fruita, fruita seca, entrepà, etc.).

– Roba i calçat còmoda.

– Recomanat portar utensilis per a fotografiar i per prendre apunts.

Creador de l’Activitat

0 Comments