Diumenge 19 de maig 10:30 am

Mapa Veure Aquí

3 hores de duració

09/15 places

Només queden 06 places.

Aprèn sobre plantes silvestres a Sant Gregori

Valoració d'Activitat

5 / 5

Dificultat d'Activitat

1 / 5

Medalla de l'activitat

🌿 Sortida etnobotànica per a tots els públics, on podrem identificar, recol·lectar i aprendre sobre plantes silvestres a Sant Gregori, recomanem portar utensilis per a fotografiar i prendre apunts, aigua i alguna cosa per a picar si ens entra fam de punt parlar d’usos culinaris 🌳.

🌾 L’activitat transcorre en la zona de l’església de Sant Gregori i els seus voltants, on el nostre Sherpa Roger ens introduirà en el món de les plantes i espècies. Descobrirem com al costat de casa podem trobar una gran varietat d’espècies i plantis que poden servir per tot el que puguis imaginar ☕🍀.

🌱 Abans aquests coneixements eren bàsics per a sobreviure, ara, acostumats als medicaments i a altres solucions, hem oblidat per complet que la millor cura és la que ens ofereix la natura 🍵. Amb aquesta activitat podrem introduir-nos en aquest món i descobrir que gairebé totes les plantes tenen propietats que ens ajuden 🌼.

🌲🌺 En l’activitat aprendrem a reconèixer algunes espècies, tractar algunes espècies per al seu ús mèdic, identificar plantes comestibles i algunes de les receptes que es poden elaborar 🌷.

 

🍽️ Després de l’excursió descobreix el Xitu Restaurant i gaudeix d’una carn a la brasa espectacular! En finalitzar l’activitat, al costat tindrem el lloc ideal per fer un bon dinar i recarregar energia ✨. Comenta que vens de FreeAdventour i t’emportaràs un xarrup de la casa amb el dinar 🥃.

🚶‍♂️ El Sherpa serà Roger Miamí, amb molta experiència i coneixements d’etnobotànica i horticultura. Expert en plantes silvestres i les seves utilitats (alimentació, medicina, cosmètica, materials…), compartirà la seva passió per la terra amb tu 🌻🌿.

L’activitat Aprèn sobre plantes silvestres a Sant Gregori transcorre prop de l’església de Sant Gregori. L’activitat té una durada d’unes 3 hores, l’hora de finalització aproximada és a les 13.30. La durada de l’activitat inclou parades per a esmorzar, fer fotos, les explicacions i la caminada 💪.

Si vols compartir cotxe, podeu fer servir l’apartat de comentaris, poseu la informació més rellevant (punt des d’on sortiu, nombre de seients, telèfon, etc.). Compartir cotxe a part de ser més ecològic i millor per al planeta, és una manera de compartir despeses. (FreeAdventour no es pot involucrar per protecció de dades) 🚗.

Si abans de 24h de l’activitat no has rebut cap correu (comprovar la carpeta de spam) contacta amb nosaltres 📩.

Si vols veure altres activitats a la natura, pots tornar a l’inici  🔙.

Apunta’t

Reserva

Material Necessari

– Aigua gran i desdejuni (fruita, fruita seca, entrepà, etc.).

– Roba i calçat còmode.

– Recomanem portar utensilis per a fotografiar i prendre apunts

Creador de l’Activitat

0 Comments