Diumenge 18 de febrer 08:30

Mapa Veure Aquí

4-5 hores de duració

11/15 places

Només queden 04 places.

Cim del Matagalls des de St. Marçal

Valoració d'Activitat

5 / 5

Dificultat d'Activitat

3 / 5

Medalla de l'activitat

🏞️ Explora la Majestuositat del cim del Matagalls des de St. Marçal: Una Experiència Única per als Amants de la Naturalesa i excursions a la muntanya 🚶‍♂️! 

🌲 Embarca’t en una jornada inoblidable des de la pintoresca Creu de St. Marçal fins al cim majestuós de Matagalls, el punt més alt d’Osona. Aquesta ruta captivadora ofereix més que una simple caminada; és una immersió total a la riquesa natural i històrica del territori. 🌍 Amb una paleta que inclou el naixement de la Tordera, la Taula dels Tres Bisbes, i l’ermita de St. Marçal, cada pas revela una narrativa fascinant 📜.

🗺️ Ràpidament ens sumergirem en un paisatge màgic de fagedes, amb vistes impressionants a les Agudes i el Turó de l’Home, i panoràmiques que abasten des del Montseny fins a la Vall de la Tordera. L’acompanyament expert de Xavier Fabregat, veí de Viladrau, transforma aquesta excursió en una experiència autèntica, connectant amb la riquesa i la singularitat del territori 🌳.

🌿 L’inici de l’ascens, amb el seu pendent inicial i el seguiment del GR-5.2, no és només el començament d’una caminada; és l’obertura a un itinerari que condueix a Collpregon i al Collet de l’Home Mort, amb la creu de Matagalls com a culminació. Aquesta ruta promet prats de muntanya i vistes inoblidables, una celebració de la natura en tota la seva esplendor 🌄.

📍 Dona vida a aquesta aventura que combina la grandesa del paisatge amb moments d’admiració, i connecta amb la riquesa única del Matagalls. Reserva avui mateix i comença la teva jornada cap a una experiència memorable 🥾🌟!

 

🚩 El Sherpa serà Xavier Fabregat, un autèntic habitant de Viladrau, compartirà la seva passió per aquesta terra amb tu. Prepara’t per a una experiència única ☯🌄.

L’excursió Cim del Matagalls des de St. Marçal és una ruta d’anar i tornar de 9,0 km amb 600 m de desnivell positiu i 600 m desnivell negatiu. L’activitat té una durada de 4-5 hores, l’hora de finalització aproximada és a les 13.30. La durada de l’activitat inclou parades per a esmorzar, fer fotos, les explicacions i la caminada 💪.

Si vols compartir cotxe, podeu fer servir l’apartat de comentaris, poseu la informació més rellevant (punt des d’on sortiu, nombre de seients, telèfon, etc.). Compartir cotxe a part de ser més ecològic i millor per al planeta, és una manera de compartir despeses. (FreeAdventour no es pot involucrar per protecció de dades) 🚗.

Si abans de 24h de l’activitat no has rebut cap correu (comprovar la carpeta de spam) contacta amb nosaltres 📩.

Si vols veure altres activitats a la natura, pots tornar a l’inici 🔙.

Apunta’t

Reserva

Material Necessari

– Aigua gran (1 l mínim) i esmorzar (fruita, fruits secs, entrepà, etc.).

– Roba còmoda, calçat de muntanya (millor de canya alta) i abric.

– Gorra, ulleres de sol i crema solar.

– Capelina/paravents (recomanable en la muntanya sempre).

– Bastonets de trekking (opcional).

– Farmaciola (opcional).

Creador de l’Activitat

3 Comments

 1. Enri

  Bon dia!!! M’agradaria anar a la sortida, soc de Barcelona i necessària plaça de cotxe, 659 72 39 83. Moltes gràcies!!!

  Reply
  • Enri

   Hola!!! Estic apuntada a la sortida, tot i que no tinc plaça de cotxe encara…. aleshores deixaria el meu lloc per si algú el pot aprofitar …

   Reply
 2. Elvira

  Sóc de Terrassa

  Reply

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *