Cuida el planeta

Com mitiguem l’impacte que causem?

FreeAdventour som conscients de l’impacte que causem en fer activitats en la natura, el simple fet de caminar per la naturalesa fa que es crea un impacte negatiu per a la fauna i la flora. Tots els nostres Sherpes promouen causar el mínim impacte, cuidar i respectar la natura. Hem decidit aportar el nostre gra de sorra i treure els nostres propis productes, que ajuden a ser més sostenible, i que a més, col·laborem amb una ONG de reforestació i regeneració de l’ecosistema. En comprar aquests productes ens ajudes a nosaltres a continuar creixent, millorant i organitzant més recollides de plàstic i també contribueixes a la regeneració de la natura.

 

En aquest cas treballem amb OSMON, exerceixen la reconstrucció dels ecosistemes locals, a través de la reforestació, manteniment i cura d’aquests nous habites. Amb ells traiem aquests nous 3 productes, els quals cadascun va destinat a una labor per a aconseguir de manera longeva la regeneració d’aquests ecosistemes. Per a més informació podeu visitar la web: https://www.osmonong.org/

 

Reforestació amb FreeAdventour

 

El nostre objectiu és fomentar l’interès per la natura, educant a preservar-la i a mantenir-la neta; i la millor manera de fer-ho és mostrant la gran bellesa de les nostres terres. A través de la nostra web, volem oferir a la societat diverses activitats socials gratuïtes on es potenciï aquest respecte i educació cap a la terra. A més, vetllem perquè els nostres Sherpes representin aquests valors i els comparteixin amb vosaltres.

 

Per a ser coherents amb el missatge que volem donar com a marca NO HI HA ENVIAMENTS, tots els productes s’emportessin a les activitats i aquí el Sherpa actués com a punt de recollida, aprofitant el desplaçament per a fer l’activitat aconseguim minimitzar les emissions de CO₂.

Ajuda a la natura i a la reforestació amb nosaltres!

 

Botella FreeAdventour con OSMON

Cantimplora FreeAdventour

 

Compra un dels nostres bidons i deixa d’usar ampolles de plàstic. Els nostres bidons són d’alumini lleuger perquè les puguis portar a qualsevol lloc. La seva capacitat de 0’8 L la fa versàtil per a la muntanya i l’ús comú, a més de buscar un bon equilibro entre pes i capacitat. Està disponible en 4 colors; blau, negre, verd i vermell. Demana-la ja!

 

La compra d’aquesta cantimplora paga el reg necessari perquè un arbre sobrevisqui i prosperi l’ecosistema.

 

Camiseta tècnica reciclada FreeAdventour

 

Vesteix-te amb la nostra samarreta tècnica amb 50% de niló reciclat. Gràcies als seus materials té una bona transpiració perfecta per als esports de muntanya. Està disponible en 2 colors; Salmó i blanc.

 

La compra d’aquesta samarreta paga la cura i manteniment de l’ecosistema d’un arbre.

Comprar camiseta técnica FreeAdventour y OSMON

Camiseta Roble Lover FreeAdventour

Samarreta de cotó 100% reciclatge amb un dibuix minimalista d’una fulla de roure. Amb aquesta samarreta es plantarà un arbre en un bosc a Lleida (lloc).

 

La compra d’aquesta samarreta paga perquè es planti un nou arbre.

1 + 11 =