Dimecres 06 de desembre 08:30

Mapa Veure Aquí

3h30' - 4h30' de duració

10/15 places

Només queden 05 places.

Espinelves, Viladrau i la Fira de l’Avet

Valoració d'Activitat

5 / 5

Dificultat d'Activitat

2 / 5

Medalla de l'activitat

🌲 Connecta’t amb la naturalesa a través d’aquesta experiència de senderisme a Espinelves, Viladrau i la Fira de l’Avet on gaudirem dels boscos dels seus voltants i acabarem a prop de la fira 🥾!

🌿 Uneix-te a nosaltres en aquesta emocionant caminada circular pels boscos encantats d’Espinelves i Viladrau. Explora la diversitat entre els boscos de la cara nord, on dominen els arbres d’avet, i els boscos de la cara sud, més similars als mediterranis. Experimenta la màgia de presenciar aquest contrast en un mateix recorregut 🍂!

🌅 Al final del trajecte, ens acostarem a la Fira de l’Avet d’Espinelves. Deixa’t captivar per la bellesa d’aquest poble, on encara es percep l’olor dels pobles d’antany a l’hivern, amb la fusta cremant-se en la xemeneia. No et perdis una de les fires de Nadal més singulars de Catalunya, la Fira de l’Avet d’Espinelves, on trobaràs una gran varietat d’aliments i artesanies locals 🌰.

🚶‍♂️ El primer tram de l’excursió segueix el Cami Ral que uneix Espinelves i Viladrau, fins que passat Mas Miquel, vam seguir per una pista que discorre paral·lela a la Riera de les Corts, que seguim durant un llarg tros. Travessem la riera i remuntem per a sobrepassar el cordal que separa els termes dels dos municipis, per a baixar sense cap problema fins a Espinelves 🌲.

 

 

🚶‍♂️ El Sherpa serà Xavier Fabregat, un autèntic habitant de Viladrau, compartirà la seva passió per aquesta terra amb tu. Prepara’t per a una experiència única ☯🌄.

L’excursió Espinelves, Viladrau i la Fira de l’Avet és una ruta circular de 10 km amb 300 m de desnivell positiu i 300 m desnivell negatiu. L’activitat té una durada de 3h30′ – 4h30′, l’hora de finalització aproximada és a les 13.00. La durada de l’activitat inclou parades per a esmorzar, fer fotos, les explicacions i la caminada 💪.

Si vols compartir cotxe, podeu fer servir l’apartat de comentaris, poseu la informació més rellevant (punt des d’on sortiu, nombre de seients, telèfon, etc.). Compartir cotxe a part de ser més ecològic i millor per al planeta, és una manera de compartir despeses. (FreeAdventour no es pot involucrar per protecció de dades) 🚗.

Si abans de 24h de l’activitat no has rebut cap correu (comprovar la carpeta de spam) contacta amb nosaltres 📩.

Si vols veure altres activitats a la natura, pots tornar a l’inici 🔙.

Apunta’t

Reserva

Material Necessari

– Aigua gran (1 l mínim) i esmorzar (fruita, fruits secs, entrepà, etc.).

– Roba còmoda, calçat de muntanya (millor de canya alta) i abric.

– Gorra, ulleres de sol i crema solar.

– Capelina/paravents (recomanable en la muntanya sempre).

– Bastonets de trekking (recomanable).

Creador de l’Activitat

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *