Diumenge 26 de maig 09:00 am

Mapa Veure Aquí

4 - 5 hores de duració

10/15 places

Només queden 05 places

Història i llegendes del Turó del Mal Pas

Valoració d'Activitat

5 / 5

Dificultat d'Activitat

2 / 5

Medalla de l'activitat

📜 Ruta semicircular dins del parc natural de Sant Llorenç del Munt i Serra de l’Obac en l’excursió Història i llegendes del Turó del Mal Pas passarem per una de les moltes zones del parc on la història es fon amb les llegendes ⏳.

🌳 Sortirem de l’àrea de l’aparcament de l’Alzina del Salari, on ja ens adonarem de la importància històrica d’aquest entorn. Coneixerem les activitats que aquí es realitzaven i qui eren les famílies que dominaven aquestes muntanyes. Anirem caminant entre la típica vegetació del massís, alzines, roures, pins… Visitarem dos arbres històrics donant compte a la meteorologia d’altres èpoques 🧊.

🌄 Pujarem al Turó del Mal Pas on coneixerem el fet que és degut el seu nom, després de baixar-lo visitarem un dels jaciments Neolítics més importants de tot el parc. Seguidament, si ho desitgem podem pujar i veure la balma que mira cap a l’est 🧭.

Un parc natural on la petjada humana ve des del Neolític. Tot això fa de l’excursió Història i llegendes del Turó del Mal Pas una ruta de gran interès 👣.

 

A més, en Jordi (fotògraf professional de muntanya) ens farà una iniciació a la fotografia de muntanya: Equip i primers requisits per a disparar fotografies a les muntanyes. Pots saber més sobre el nostre Sherpa clicant a la seva foto o a Instagram @summit_lcw. 📸🥾

L’excursió Història i llegendes del Turó del Mal Pas és una ruta semicircular de 10 km amb 200 m de desnivell positiu i 200 m desnivell negatiu. L’activitat té una duració de 4-3 hores, l’hora de finalització aproximada és a les 14:00. La duració de l’activitat inclou parades per esmorzar, fer fotos, les explicacions i la caminada 💪.

Si vols compartir cotxe, podeu fer servir l’apartat de comentaris, poseu la informació més rellevant (punt des d’on sortiu, nombre de seients, telèfon, etc.). Compartir cotxe a part de ser més ecològic i millor per al planeta, és una manera de compartir despeses. (FreeAdventour no es pot involucrar per protecció de dades). 🚗

Si abans de 24h de l’activitat no has rebut cap correu (comprovar la carpeta de spam) contacta amb nosaltres. 📩

Apunta’t

Reserva

Material Necessari

– Aigua gran i esmorzar (fruita, fruits secs, entrepà, etc.).

– Roba còmoda i d’abrigar.

– Calçat de muntanya.

– Capelina/Paravents (recomanable, a la muntanya sempre és aconsellable portar-ne).

– Lot o frontal (recomanable).

– Farmaciola (recomanable).

6 Comments

 1. Nieves

  Hola, somos dos personas que salimos de Barcelona o desde Terrassa,y nos gustaría saber si alguien con coche nos puede llevar para compartir gastos. Gracias!

  Reply
 2. Jordi

  Saliendo de Terrassa tenéis el bus parc desde la estació del Nord.

  Reply
 3. Dani

  Hola Nosaltres sortim de sagrada familia en cotxe.
  2 places lliures

  Reply
 4. Dani

  Hola
  Sortim de Sagrada Familia i tenim 2 places lliures al cotxe

  Reply
 5. Neri

  Puedo ir con una perrita ? Es pequeña 7kg

  Reply

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *