Diumenge 24 de març 08:30 am

Mapa Veure Aquí

5h30' - 6h30' de duració

13/15 places

Només queden 02 places

Hostalets d’en Bas i Mina dels Bandolers

Valoració d'Activitat

5 / 5

Dificultat d'Activitat

3 / 5

Medalla de l'activitat

🌿 Descobreix la màgia de la Vall d’en Bas en la nostra ruta Hostalets d’en Bas i mina dels bandolers. Una aventura única per a connectar amb la natura i explorar llocs poc coneguts. Captura l’autenticitat de la Garrotxa, un lloc encantador amb racons sorprenents. T’esperem 🚶‍♂️✨!

🏞️ Començarem a Hostalets d’en Bas i partirem cap als Gorgs del Torrent del Puig, passant per paisatges de somni com els Gorgs de les Fogoses i la Font de les Fogoses. Continuarem el nostre recorregut admirant el Gorg de l’Ansat i el Gorg dels Cristians, gaudint de vistes panoràmiques des del Mirador del Petró i explorant Les Fontiques, un lloc ple d’història i encant 🌳.

⛰️ El camí ens portarà a l’imponent Salt de l’Hostalot i a l’encantadora Font dels Marrades, on trobaràs una sorpresa: un pessebre tallat en fusta per la família Plana Casacuberta! Continuarem el nostre viatge pel Camí Ral de Vic a Olot, una sendera antiga que ens portarà a la misteriosa mina dels Bandolers, un lloc ple d’història i aventura. No et perdis les vistes des del Mirador dels Boixos i el salt de la Coromina, el punt final del nostre emocionant recorregut.

🌟 Experimenta la bellesa natural de la Vall d’en Bas mentre comparteixes moments únics amb altres amants de la natura. Deixa que els habitants locals et mostrin els seus llocs preferits i us acompanyin en aquesta aventura en la qual cada pas us acosta més a la bellesa pura i salvatge de la Garrotxa. Reserva avui mateix i fes realitat la vostra aventura a la Vall d’en Bas 🌄!

 

El Sherpa de l’activitat serà l’Eduard Roura, no sols és un apassionat de les muntanyes, sinó que també és un expert en aquesta àrea. Coneix els racons i camins ocults d’aquests paratges. Durant l’excursió, compartirà amb entusiasme els secrets i les històries d’aquest entorn natural impressionant 🥾📍 .

L’excursió Hostalets d’en Bas i mina dels Bandolers és una ruta circular de 13,0 km amb 600 m de desnivell positiu i 600 m desnivell negatiu. L’activitat té una durada de 5h30’ – 6h30’, l’hora de finalització aproximada és a les 14:30. La durada de l’activitat inclou parades per a esmorzar, dinar, fer fotos, les explicacions i la caminada 💪.

Si vols compartir cotxe, podeu fer servir l’apartat de comentaris, poseu la informació més rellevant (punt des d’on sortiu, nombre de seients, telèfon, etc.). Compartir cotxe a part de ser més ecològic i millor per al planeta, és una manera de compartir despeses. (FreeAdventour no es pot involucrar per protecció de dades) 🚗.

Si abans de 24h de l’activitat no has rebut cap correu (comprovar la carpeta de spam) contacta amb nosaltres. 📩

Si vols veure altres activitats a la natura pots tornar a l’inici. 🔙

Apunta’t

Reserva

Material Necessari

– Aigua gran, esmorzar i dinar (fruita, fruits secs, entrepà, etc.).

– Roba còmoda i d’abrigar.

– Calçat de muntanya amb bona sola, que eviti relliscades en les pedres mullades (millor si és Goretex o té alguna protecció per parar l’aigua, perquè creuarem el torrent diverses vegades).

– Capelina/paravents (recomanable a la muntanya).

– Si ets valent, et pots banyar, encara que l’aigua està molt molt freda.

Creador de l’Activitat

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *