Diumenge 21 de maig 09:10 am

Mapa Veure Aquí

4 - 5 hores de duració

04/15 places

Només queden 11 places.

Montseny i el cim del Matagalls

Valoració d'Activitat

5 / 5

Dificultat d'Activitat

2 / 5

Medalla de l'activitat

Excursió pel parc natural del Montseny i el cim del Matagalls, on podrem conèixer les diferents històries bones i dolentes esdevingudes en les seves llomes ⛰️, embolicats a l’entorn del Montseny, amb la seva peculiar i única vegetació a aquesta latitud. A més, Jordi (fotògraf professional de muntanya) ens farà una iniciació a la fotografia de muntanya. Opció d’anar amb transport públic i també adequada per a famílies 🚌!

Iniciarem l’ascens al Coll Formic, on ja podrem conèixer una de les més tristes històries que guarda aquesta muntanya 🏞️. Continuarem ascendint pel GR fins a arribar al cim, on podrem observar les tremendes vistes cap a tots els punts cardinals, Pirineus, Montserrat, Sant Llorenç del Munt i si tenim sort fins a les illes de Mallorca 🏝️.

Coneixerem la creu tan emblemàtica d’aquest cim, catalogada com la creu de Catalunya, on explicaré la història d’aquesta important fita no sols per al cristianisme, si no per a l’excursionisme català 🥾, així com punt de referència mundial per a consensuar la unitat mètrica el “metre”📏.

Tornarem per la cara oest, gaudint de les diferents fonts i camins que ens portaran de nou al punt de sortida 🍂.

A més, en Jordi (fotògraf professional de muntanya) 📸 ens farà una iniciació a la fotografia de muntanya: Equip i primers requisits per a disparar fotografies a les muntanyes. Pots saber més sobre el nostre Sherpa clicant a la seva foto o a Instagram @summit_lcw 🥾. 

La excursió pel Montseny i el cim del Matagalls és una ruta circular de 9 km amb 400 m de desnivell positiu i 400 m desnivell negatiu 💪.

Si vols compartir cotxe, podeu fer servir l’apartat de comentaris, poseu la informació més rellevant (punt des d’on sortiu, nombre de seients, telèfon, etc.). Compartir cotxe a part de ser més ecològic i millor per al planeta, és una manera de compartir despeses 🚗. (FreeAdventour no es pot involucrar per protecció de dades).

Si abans de 24h de l’activitat no has rebut cap correu 📩 (comprovar la carpeta de spam) contacta amb nosaltres.

Apunta’t

Reserva

Material Necessari

– Aigua gran i esmorzar (fruita, fruits secs, entrepà, etc.).

– Roba còmoda, calçat de muntanya i roba d’abrigar (la temperatura oscil·larà entre més de 5° y meyns de 25° aprox. segons les previsions).

– Capelina/paravents (recomenable, a la muntanya sempre es aconsellable portar-ne).

– Lot o frontal (recomanable).

– Farmaciola (recomanable).

4 Comments

 1. Julian Avila

  Bon dia,
  Volia trobar algú amb cotxe per compartir. Som dues persones. Vivim a Les Corts prop de l’Illa, però ens podem trobar a qualsevol punt de trobada a Barcelona.

  Reply
 2. Roser

  Bones, nosaltres som de Girona si hi ha algú més podem quedar per compartir cotxe

  Reply
  • Agnes

   Hola Roser, jo surto de Girona. Potser podríem anar junts. Jo volia tornar ràpid després cap a Girona.

   Reply
 3. jordi

  Recordeu que podeu accedir a l’excursió amb transport públic des de Barcelona. Contacteu amb nosaltres per facilitar-vos com.

  Reply

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *