Diumenge 16 d'abril 09:10 am

Mapa Veure Aquí

2 - 3 hores de duració

08/15 places

Només queden 07 places.

Sant Llorenç del Munt i la Roca Salvatge

Valoració d'Activitat

5 / 5

Dificultat d'Activitat

2 / 5

Medalla de l'activitat

Descobreix la bellesa natural del parc de Sant Llorenç del Munt amb la nostra emocionant excursió de senderisme! La ruta circular Sant Llorenç del Munt i la Roca Salvatge transcorre per la zona oest del parc i et portarà a conèixer la famosa Roca Salvatge i la seva increïble història com a llar del més famós bandoler de l’època 🌄. Opció d’anar amb transport públic 🚌!

Començarem la ruta en l’aparcament de l’Alzina del Salari, on descobriràs el perquè d’aquest nom. A continuació, seguirem per la pista fins al serral de les Tres Creus i prendrem el camí que ens portarà a la Roca Salvatge. Allí, coneixerem la fascinant història del bandoler i gaudirem de les vistes panoràmiques des del cim ⛰️🌳.

Després, ens dirigirem a un dels avencs més grans del parc, on podràs admirar la bellesa natural de l’entorn sense necessitat d’entrar. Mentre recorrem els diferents camins, us explicarem un dels capítols més increïbles del parc: fa només cent anys, la zona estava plagada de ramats de llops 🏞️🐺.

A més, en Jordi (fotògraf professional de muntanya) 📸 ens farà una iniciació a la fotografia de muntanya: Equip i primers requisits per a disparar fotografies a les muntanyes. Pots saber més sobre el nostre Sherpa clicant a la seva foto o a Instagram @summit_lcw 🥾. 

L’excursió Sant Llorenç del Munt i la Roca Salvatge és una ruta circular de 5 km amb 400 m de desnivell positiu i 400 m desnivell negatiu 💪.

Si desitges compartir cotxe amb altres participants, pots utilitzar l’apartat de comentaris per a posar informació rellevant, com el punt de partida, nombre de seients, telèfon, etc. Compartir cotxe no sols és més ecològic, sinó que també et permetrà compartir despeses. (Per raons de protecció de dades, FreeAdventour no s’involucra en l’organització d’aquesta mena de qüestions) 🚗.

Si, per alguna raó, no has rebut cap correu en les 24 hores prèvies a l’activitat (revisa també la teva carpeta de spam), no dubtis a contactar-nos 📩.

Per a veure altres activitats en la naturalesa, pots tornar a l’inici en el nostre lloc web 🔙.

Esperem veure’t aviat en aquesta increïble excursió!

Apunta’t

Reserva

Material Necessari

– Aigua gran i esmorzar (fruita, fruits secs, entrepà, etc.).

– Roba còmoda, calçat de muntanya i roba d’abrigar (la temperatura oscil·larà entre més de 0° i menys de 15° aprox. segons les previsions).

– Capelina/paravents (recomanable, a la muntanya sempre és aconsellable portar-ne).

– Lot o frontal (recomanable).

– Farmaciola (recomanable).

2 Comments

    • Jordi

      Puedes venir en transporte público su lo deseas, contacta a través de la web y te dirán como

      Reply

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *