Puntuació General

(4.6/5)

Puntuació Orador

(4.7/5)

Puntuació Professor

(4.9/5)

Puntuació Rutes

(4.6/5)

Puntuació Coneixaments

(4.5/5)

Alba Serra Ferran

Medalles

Puntuació total de les activitats de més de 4’5.
Puntuació de més de 4’5 en l’enquesta de feedback sobre coneixements nous que s’han adquirit amb el guia.
Puntuació de més de 4’5 en l’enquesta de feedback sobre la bellesa de la ruta.
Puntuació de més de 4’5 en l'enquesta de feedback sobre els coneixements del guia i la seva capacitat de respondre a les qüestions.
Creador d’activitats fora del comú.
Els guies que compleixin amb els compromisos de la web, tinguin la visió alineada amb la de FreeAdventour i tinguin vocació de guia obtindran aquesta medalla.
Els guies que realitzin activitats familiars obtindran aquesta medalla

Bones a tutti!! 😀

Em dic Alba Serra, tinc 28 anys i em fa molta il·lusió començar aquest nou projecte, juntament amb els altres Sherpas, compartint amb vosaltres les següents històries i experiències;

Per una banda, fa quatre anys i essent filla del Pla de l’Estany, vaig emprendre el viatge d’anar a viure a un lloc desconegut i entranyable. Aquest desconegut indret és la muntanya del Congost, a Campdorà, un poble amagat i oblidat entre Girona i Celrà, on les històries petrificades en escultures i el silenci del seu bosc el fan un entorn sorprenent i inimaginable pels seus visitants.

D’altra banda, i a part del lloc on visc, la meva passió des de petita ha estat l’esport, la dansa, l’art, la música i, fins fa poc, ha començat a sanar la meva vida, amb el ioga i la meditació, gran ciència mil·lenària que sana i cura tots els cors. Imparteixo classes de Hatha Yoga i meditació per ensenyar les eines d’autoregulació de les pròpies emocions, com millorar el son i disminuir el mal d’esquena. Per aquest últim, també ofereixo tallers de massatges per parelles, ja que sóc fisioterapeuta.

Fins aquí ja n’hi ha prou, l’autocura, la sanació i la màgia segueix…

Cors conscients i feliços.

Us espero amb el cor obert i feliç!

Calendari Setmanal

[tribe_this_week]

Estadístiques i Comentaris del Sherpa

Puntuació

0 Comments